GOD KAFFE

Grundbogen for kaffeelskere, kaffehåndværkere og andre med grums på hjernen! Tag med drengene fra The Coffee Collective rundt i kaffens mokkasorte univers, hvor forskellen på en kop kaffe og en god kop kaffe er ligeså stor som på en flaske billig spansk bordvin og en bevidsthedsudvidende årgangs-Pingus. Fra bondens arbejde med råkaffen over risterens forædling af bønnerne, til baristaens brygning i kaffebaren eller hjemme i køkkenet, er det smagen i den færdige kop, der er i fokus.Her får du ikke en masse historier fra de varme lande – bare en god kop kaffe! The Coffee Collective er et prisbelønnet gourmetkaffe-kollektiv med eget mikroristeri og kaffebar på Nørrebro i København. The Coffee Collective består af de fire kaffeidealister Klaus Thomsen (verdensmester i baristakunst), Casper Engel (verdensmester i kaffesmagning), Linus Törsäter (barista og arkitekt) og Peter Nørgaard Dupont (cand. scient med speciale i kaffe). Tilsammen har de over 30 års erfaring i arbejdet med den gode kaffe.

På hylderne hos Aroma fra den 25. oktober.