HELT honning

HELT honning er skabt ud fra en grundtanke, hvor man arbejder i lille skala med små mængder. Det er honningproduktion set som et håndværk. HELT tror på, at det er den bedste vej til mad af høj kvalitet og stærk autenticitet. Ved blidt at bearbejde deres rå honning i små mængder får vi et gourmetprodukt med en helt unik smag. HELTs metode giver samtidig forbrugeren mulighed for at vide, hvor maden stammer fra. HELT finder inspiration i deres viden om, hvor dejlig honning kan smage – hvis de vel og mærke passer på den og behandler den med ømhed og respekt.

At holde bier og producere honning er en klassisk kunst. Nøglen til et ordentlig produkt er at arbejde sammen med bierne og respektere biernes natur. Skabt med ømhed er honning i sandhed mad for Guder. En bi er et fascinerende, vidunderligt insekt – en af naturens mest ypperlige skabninger.

HELT honning er skabt på den mest skånsomme måde, der bevarer alle de naturlige egenskaber i honningen. HELT honning bliver udsat for minimal bearbejdning. Derfor rummer HELT alle smagsdetaljer, teksturer og mangfoldige aromaer, ligesom den bevarer alle de sunde egenskaber. Honning varierer i smag og karakter afhængig af det omkringliggende landskab og den givne årstid, ligesom man kender det fra vin, kaffe og oste. Derfor har HELT valgt at producere deres honning fra forskelligartede landskaber, der alle er med til at give unikke smagsoplevelser, samtidig med at forbrugeren altid kan se, hvorfra honningen stammer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HELT har også givet honning et moderne tvist med en række lækre smagsvarianter, hvor de fineste kvalitets ingredienser bliver kombineret for at skabe noget HELT specielt.