Bryllupskage med Aroma

foto 3I al beskedenhed fremstiller Aroma byens flotteste og mest velsmagende bryllupskager. Der er alle muligheder for at få en helt unik kage til den specielle dag og brudeparret har selvfølgelig indflydelse på alt fra højde og drøjde til smagsvariation og pynt.

 

Bunden: Der er mange valgmuligheder, når fundamentet for en god bryllupskage skal støbes. Vi holder dog mest af en let biscuitbund med kakao, lakrids eller vanille og skal bunden være ekstra knasende, tilsætter vi hakkede nødder eller mandler. Bunden kan også bestå af brownie, mazarin eller kokoskage.

 

Fyldet: Vi fremstiller fyldet på en base af hvid chokoladecreme med sæsonens friske bær og frugt, groftthakket chokolade og måske et strejf af appelsin, lime, citron eller hyldeblomst. Cremen kan også smages til med kanel eller espresso.

 

Pynten: Pynten er prikken over i’et på en bryllupskage. Vi pynter kagen med friske blomstereller friske bær. Det giver et naturligt, indbydende og harmonisk look.

 

Priser

Firkantet, lille (30 couv.) – kr. 1.500,-

Firkantet, stor (60 couv.) – kr. 3.000,-

Hjertekage, lille (35 couv.) – kr. 2.500,-

Hjertekage, stor (60 couv.) – kr. 3.000,-

Etagekage pr. couvert – kr. 65,-

 

Levering

Kagerne leveres mellem kl. 10 og 16 efter faste takster. Dog mindst kr. 300,-. I er også velkomne til selv at hente jeres kage hos Aroma. Kagerne kan hentes på Fonnesbechsgade 14, Herning mellem kl. 9 og 14. Oplys venligst overleveringsform ved bestilling.

 

Se smukke billeder og bliv inspireret af Anne og Anders’ bryllup her:

http://www.camillajorvadblog.com/anne-anders-danish-autumn-wedding/

– Aroma fik lov til at bage kagen